Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024
Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024

Mil dies del Govern empresonat: “Ens mantenim dempeus, tossudament alçats”

|

- Publicitat -

Ja fa mil dies que bona part del Govern legítim de la Generalitat de Catalunya es van convertir els presos polítics per ordre del sistema judicial i repressor espanyol. 1.000 on han vist com l’independentisme s’anava apagant fins a dividir-se també a la Generalitat. Malgrat tot, els consellers legítims empresonats no renuncien a allò que van perseguir i aconseguir amb el referèndum de l’u d’octubre del 2017. Jordi Turull i Josep Rull han piulat missatges esperançadors des de la presó de Lledoners, que conviden l’independentisme a seguir lluitant per aconseguir l’autodeterminació del poble català.

Josep Rull reitera que “ens mantenim dempeus, tossudament alçats”, i assegura que “ens en sortirem. Perquè l’esperança és més poderosa que la por”, mentre que Jordi Turull també es mostra fort: “Amb les conviccions i els compromisos més sòlids que abans d’entrar”, ha piulat.

Publicitat

Et pot interessar  VIDEO | Turull alerta sobre les propostes de finançament d'Illa: "De bones intencions, l'infern n'està empedrat"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut