Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

Més repressió pel tall del Tsunami: Detenen un veí de l’Escala que acull refugiats ucraïnesos

|

- Publicitat -

Els Mossos d’Esquadra han detingut Sisu Corbera, el veí de l’Escala (Alt Empordà) que va viatjar a la frontera d’Ucraïna per dur refugiats. La policia el buscava per arrestar-lo i portar-lo davant del jutge que instrueix el cas del tall de Tsunami Democràtic a la Jonquera, l’any 2019.

Ell és un dels dotze encausats en aquesta macrocausa —que en suma 200— que havia desobeït i no havia comparegut a les diferents citacions judicials. La policia l’ha arrestat poques hores després de tornar del viatge des de Polònia que va fer amb un altre company, Robert, de Llorà, per recollir dues mares i tres nens.

Publicitat

Dijous passat els Mossos van detenir almenys quatre persones i divendres en van arrestar cinc més. Entre ells, el regidor de la CUP a Manresa, Jordi Trapé, i el de Sant Pere de Riudebitlles (Alt Penedès), Isaac Ruana. Alerta Solidària ja ha convocat concentracions per demanar l’alliberament del veí: a les 12: 20 h als jutjats de Figueres i a les 19:30 h davant l’Ajuntament de l’Escala.

Et pot interessar  L'Audiència Nacional rebutja aturar la investigació del Tsunami i avala que García-Castellón la condueixi
Publicitat

Opinió

Minut a Minut