Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

Més àudios empastifen encara més el jutge Andreu: Era partidari de deixar fer la consulta del 9-N i detenir després Artur Mas

|

- Publicitat -

El jutge de l’Audiència Nacional Fernando Andreu va assegurar en el dinar del 2014 amb l’ex comissari José Manuel Villarejo que era partidari de deixar fer la consulta del 9-N i després detenir l’aleshores president de la Generalitat, Artur Mas. Villarejo va gravar la conversa i els àudios s’han filtrat ara al digital ‘El món’. Andreu i Villarejo compartien taula amb el qui era cap del Centre d’Intel·ligència contra el Terrorisme i el Crim Organitzat (CITCO), José Luís Olivera, amb el president de ‘La Razón’, Mauricio Casals, i amb l’empresari Adrián de la Joya. És el mateix dinar on Villarejo va confessar a Andreu que la polèmica pel compte fals de Xavier Trias a Suïssa havia estat orquestrada per l’anomenada policia patriòtica.

En la data en què es va fer el dinar el Tribunal Constitucional ja havia suspès la consulta del 9-N, una maniobra que els comensals, Villarejo i Andreu inclosos, consideren errònia. Andreu considera que hauria estat millor menystenir la consulta i, després, detenir Mas.

Publicitat

A la mateixa conversa, Olivera menysté el valor de la consulta tot revelant que s’ha apuntat per votar amb el nom, diu, de Santiago Bernabéu.

Et pot interessar  El Tribunal de Comptes ignora l'amnistia i demana 3,1 milions d'euros a Puigdemont, Junqueras, Mas i la resta d’encausats pel ‘procés’ i l'-1O
Publicitat

Opinió

Minut a Minut