Edició 2102

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024
Edició 2102

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024

Més àudios de Villarejo mostren una cúpula policial espanyola molt il·lusa: “No seran capaços de fer una DUI”

|

- Publicitat -

Més àudios de la cúpula policial espanyola revelen més maniobres per perjudicar l’independentisme mesos abans del 9-N.

Els nous arxius filtrats i publicats pel diari El Món daten del març del 2014, i revelen una reunió entre Villarejo i Martín Blas, juntament amb el director adjunt del cos, Eugenio Pino, i el comissari d’informació a Catalunya, Pedro Esteban.

Publicitat

En aquests àudios, Blas admet que li estan fent la vida impossible a Convergència i Unió, i ordena a Pedro Esteban que ara el que toca és “donar canya” a ERC.

Després, Blas assegura que cal vigilar de prop ERC, i que cal controlar el partit, sobretot a l’hora de mobilitzar la gent per intentar forçar un referèndum. Afegeix, de manera totalment il·lusa tal com va anar tot plegat, que no cal patir per una DUI, ja que creu que ERC no en serà capaç.

El comissari d’informació també posa sobre la taula el paper dels infiltrats als moviments d’ERC, i Martín Blas també demana que se n’infiltrin a la CUP. La caspa es nota per tot arreu, i la mostra n’és el cap de la unitat d’afers interns, que per acabar-ho d’adobar diu que la CUP és un partit “fàcil de tombar perquè es poden trobar militants que tinguin droga”.

 

Et pot interessar  Estrada admet que el 12-M "no arriba en el millor moment" per la CUP, que està en plena refundació
Publicitat

Opinió

Minut a Minut