Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

Mastegot d’Iñarritu a Carmen Calvo davant el seu odi a Puigdemont i la falta d’autocrítica

|

- Publicitat -

El diputat de Bildu, Jon Iñarritu, ha tret els colors a l’exvicepresidenta del Gobierno, Carmen Calvo, davant les seves polèmiques declaracions i les seves ganes de fugir d’estudi per l’escàndol del “Catalan Gate”, l’espionatge que l’estat espanyol ha fet a l’independentisme català durant els moments més importants del procés els últims anys.

En una entrevista al diari ARA, Calvo va censurar que Puigdemont es pugui pronunciar sobre el cas, tenint en compte que és “algú que es passa pel forro la justícia espanyola”, i ho va comparar amb el “càrrec públic” que té un altre crític amb el “Catalan Gate” com és el diputat basc.

Publicitat

Davant d’aquestes afirmacions, Jon Iñarritu li ha recordat a l’exvicepresidenta del Gobierno a través d’una piulada que “no s’oblidi que l’eurodiputat Carles Puigdemont és tant càrrec públic com jo”. Per rematar-ho, Iñarritu li ha recordat que el seu estimat Gobierno “està trigant en esclarir el paper d’aquest embolic”.

Et pot interessar  L'advocat del TJUE reitera a Espanya que obligar un eurodiputat a jurar la Constitució "contravé" la legislació europea
Publicitat

Opinió

Minut a Minut