Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

Mas, Puigdemont i Torra afirmen que la “repressió” els ha portat a ser inhabilitats o destituïts

|

- Publicitat -

Els expresidents Artur Mas i Carles Puigdemont i el president inhabilitat Quim Torra es proclamen del “partit dels expresidents represaliats” i demanen des de Perpinyà, a la Catalunya del Nord, mediació internacional per resoldre la situació de Catalunya. Tots tres han signat un manifest on han reclamat suport internacional: “L’Europa dels drets humans és incompatible amb un país que es dedica a la repressió”. Els expresidents han volgut simbolitzar amb l’acte la seva “persecució política” i han assegurat que la seva situació “ultrapassa els partits”. D’altra banda, s’han mostrat “escèptics” amb la taula del diàleg. En aquest sentit, Mas ha dit que “per resoldre el problema real cal l’exercici d’autodeterminació, que sembla molt lluny”.

Per la seva banda, Puigdemont ha afirmat que “avui Catalunya té menys competències i menys recursos que abans de la taula”.

Et pot interessar  Junts convoca primàries el 23 de març per escollir candidat per al 12-M a l'espera que Puigdemont digui si es presenta
Publicitat

Opinió

Minut a Minut