Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024
Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024

Marlaska, Iglesias i la directora de la Guàrdia Civil reben cartes amb amenaces de mort

|

- Publicitat -

Fernando Grande Marlaska, ministre de l’Interior, Pablo Iglesias, líder de Podem, i María Gámez , directora de la Guàrdia Civil, han rebut aquest dijous cartes amb amenaces de mort que contenien a l’interior bales del calibre 7,62. Podem afirma que són bales de cetme, el fusell que utilitza, entre d’altres, l’exèrcit espanyol. Fonts del Ministeri de l’Interior només confirmen el calibre, però no atribueixen els projectils a cap arma, perquè asseguren que es poden fer servir amb diverses. Segons Interior la carta adreçada a Marlaska contenia dues bales i donava deu dies per dimitir al ministre. “El temps de riure’s de nosaltres s’ha acabat. Policia Nacional, Guàrdia Civil”. El mata-segells és del 19 d’abril i Marlaska ha denunciat els fets.

A Podem afirmen que la carta adreçada a Iglesias ha arribat també a la seu del Ministeri de l’Interior igualment amb dues bales a dins, i que la directora de la Guàrdia Civil ha rebut una missiva similar. El partit afirma que la carta és una “greu amenaça de mort”. També recorda que Iglesias “ja ha estat víctima de diverses amenaces similars” i assegura que el líder de la formació morada denunciarà els fets.

Publicitat

Segons ha confirmat Interior, Gámez va rebre la carta ahir i va denunciar els fets davant la Unitat Central Operativa (UCO). En aquest cas, a dins la carta hi havia una sola bala. Les cartes seran analitzades a la Comissaria General de la Policia Científica.

Et pot interessar  Elena critica Marlaska per anul·lar la Junta de Seguretat que ampliava les competències dels Mossos a ports i aeroports
Publicitat

Opinió

Minut a Minut