Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

Marlaska defensa a ultrança els jutges del procés: “Qui dubti de la seva imparcialitat té un problema”

El ministre d'Interior assegura que el sistema democràtic espanyol és "envejable"

|

- Publicitat -

El ministre d’Interior, Fernando Grande-Marlaska, ha defensat els magistrats del Tribunal Suprem que jutjaran els presos polítics en el judici que comença el pròxim 12 de febrer. “Qui bubti de la professionalitat o de la independència i imparcialitat d’aquests magistrats té un problema”, ha etzibat. A més, el responsable últim d’Interior espanyol ha afirmat que el sistema democràtic espanyol és “envejable”.

Marlaska ha assegurat que “el conjunt dels magistrats del Suprem són jutges professionals, que porten més de 30 anys en l’exercici, amb nua carrera inmillorable”. Aquestes declaracions les ha fet al programa ‘La Sexta Noche’.

Publicitat

En aquest mateix sentit, ha destacat que fer crítiques als magistrats és “generar desconfiança cap a les institucions” i que, dubtar d’ells genera “sospita que no són fidels a la realitat”, com si no hi haguessin fets més que evidents que permeten el dubte de la imparcialitat dels instructors que acabaran decidint la sentència dels presos polítics.

Et pot interessar  Cs denuncia la CCMA per "vulnerar la neutralitat" per dir 'exiliats' als independentistes que han marxat de Catalunya
Publicitat

Opinió

Minut a Minut