Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

#MarcaEspaña: Robles menysté l’independentisme i lloa la labor de la monarquia i les Fuerzas Armadas

|

- Publicitat -

La ministra de Defensa, Margarita Robles, ha concedit una polèmica entrevista al mitjà espanyolista La Razón. Sense titubejar, se’n fot de l’independentisme i assegura que “mai ha estat una amenaça” per l’estabilitat d’Espanya i per la Constitució. A més, ha subratllat que l’autodeterminació “no és possible ni en la Constitució, ni en l’àmbit de la Unió Europea”.

“No representen a la majoria de Catalunya i saben perfectament que la nostra Constitució no recull el dret a l’autodeterminació”, ha insistit, fent gala de l’immobilisme espanyol, que es nega a transformar la Carta Magna. Així mateix, ha glorificat les Fuerzas Armadas: “Són la millor Marca España”.

Publicitat

També ha lloat la Corona, tot i els nombrosos escàndols que surten pràcticament cada dia. “El Rei Felip VI representa amb absoluta dignitat a la Monarquia espanyola, amb tots els valors d’una Monarquia moderna i europea. És un home compromès amb el seu temps i amb la societat”, ha afirmat, sense cap classe de qüestionament cap a la seva figura. A més, ha aprofitat per rentar la cara a les corrupteles de Juan Carlos I i sosté que “ningú és responsable del que fa la seva família”.

El president Puigdemont ha condemnat les declaracions de la ministra ultra, com hem explicat a La República.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut