Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

Maragall se suma a la reticència de sectors d’ERC amb l’ampliació de l’aeroport

|

- Publicitat -

El cap de l’oposició a l’Ajuntament de Barcelona, Ernest Maragall, s’ha mostrat reticent al pacte de l’ampliació de l’aeroport, sumant-se així a alguns sectors d’ERC que s’estan rebel·lant contra la decisió que ha pres el Govern de la Generalitat presidit pel seu partit.

En un article a El País, Maragall assegura que sí que vol que hi hagi vols intercontinentals, però no està a favor en el fet que s’arribi als 70 milions de passatgers. També condiciona qualsevol ampliació al fet que es mantingui intacte l’estany de La Ricarda i que es duguin a terme les compensacions mediambientals previstes. El líder d’ERC a Barcelona afegeix que hi ha d’haver una avaluació positiva de la Unió Europea abans de confirmar cap projecte executiu.

Publicitat

Amb tot, assegura que no es quedarà instal·lat al “no” fàcil, però matisa que tampoc acceptarà cap decisió que no tingui el consens de les institucions, els científics i la societat catalana.

Et pot interessar  El Govern aprova la seva proposta perquè les pistes del Prat siguin independents quatre hores al dia a l’estiu
Publicitat

Opinió

Minut a Minut