Dijous, 22 d'octubre de 2020 - Edició 819
La República

Maragall: “Junqueras i Romeva ens han ordenat que guanyem”

El candidat d’ERC demanarà reunir-se amb Quim Forn

Marina Almansa
Marina Almansa 10/05/2019

El candidat d’ERC surt de Soto del Real aquest divendres a matí després de reunir-se amb Oriol Junqueras i Raül Romeva poques hores abans del tret de sortida de la campanya municipal. Maragall assegura que els dos presos polítics de la seva formació li han donat una ordre: “guanyar”. És per això que l’alcaldable d’ERC torna a apel·lar “la llibertat i la democràcia”, lemes també de la campanya elecotral per les eleccions europees, encapçalades per Junqueras i Diana Riba.

“Barcelona prendrà lideratge europeu”

Amb la mirada posada també a Europa, el candidat republicà ha subratllat que “Barcelona prendrà lideratge europeu, internacional i ho farà explícitament”. A més, el veterà ha afegit “sense embuts, amb Junqueras i Romeva al cap, però també amb Puigdemont”.

La trobada amb Quim Forn

Aquest divendres al matí el candidat d’ERC no s’ha pogut reunir amb el seu rival, candidat de JxCat Barcelona, Quim Forn, perquè “tenia una altra visita”. Tot i això, Maragall ha reiterat que “tornarem a demanar per veure’l” i seguir parlant d'”unitat de fons, estratègica, objectius compartits i llibertat país”.

Relacionats