Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

Maragall: “Junqueras i Romeva ens han ordenat que guanyem”

|

- Publicitat -

El candidat d’ERC surt de Soto del Real aquest divendres a matí després de reunir-se amb Oriol Junqueras i Raül Romeva poques hores abans del tret de sortida de la campanya municipal. Maragall assegura que els dos presos polítics de la seva formació li han donat una ordre: “guanyar”. És per això que l’alcaldable d’ERC torna a apel·lar “la llibertat i la democràcia”, lemes també de la campanya elecotral per les eleccions europees, encapçalades per Junqueras i Diana Riba.

“Barcelona prendrà lideratge europeu”

Publicitat

Amb la mirada posada també a Europa, el candidat republicà ha subratllat que “Barcelona prendrà lideratge europeu, internacional i ho farà explícitament”. A més, el veterà ha afegit “sense embuts, amb Junqueras i Romeva al cap, però també amb Puigdemont”.

La trobada amb Quim Forn

Aquest divendres al matí el candidat d’ERC no s’ha pogut reunir amb el seu rival, candidat de JxCat Barcelona, Quim Forn, perquè “tenia una altra visita”. Tot i això, Maragall ha reiterat que “tornarem a demanar per veure’l” i seguir parlant d'”unitat de fons, estratègica, objectius compartits i llibertat país”.

Et pot interessar  Bolaños nega que es parli de referèndum amb ERC: "Estem en campanya, escoltarem moltes coses, algunes que no són certes"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut