Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

Maragall descarta un tripartit amb Collboni i Colau

L'alcaldable per ERC a les municipals barcelonines creu que "qui rebutja el pacte és el PSC amb el seu posicionament incompatible amb la democràcia"

|

- Publicitat -

Si bé aquest diumenge, en una entrevista a La República, la veu cantant de JxCAT per a les eleccions municipals, Elsa Artadi, assegurava que la candidatura de Maragall semblava enfocada a “pactar un tripartit municipal”, aquest dilluns l’alcaldable republicà ho ha descartat “per l’actitud del PSC amb la democràcia”. És així com Ernest Maragall ha apel·lat a un pacte tant amb BComú de Colau com amb JxCat de Quim Forn: “No són incompatibles”.

“Li demanaré a l’alcaldessa anar a Soto del Real per parlar amb Forn”. D’aquesta manera Maragall vol aplanar el terreny per un possible pacte on ERC sigui el nexe d’unió entre els comuns i JxCat. L’alcaldable vol aglutinar el 79% de la societat barcelonina que apel·la a la “resposta democràtica”.

Publicitat

Sobre les crítiques per l’edat del candidat (76) per aspirar a l’alcaldia, Maragall els ha contestat: “Que m’examinin, que em facin una radiografia intel·lectual, física i de propostes”.

Et pot interessar  Aragonès replica Puigdemont: “Es rendeix qui abandona el Govern a mitja legislatura i vota contra els pressupostos"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut