Divendres, 1 de juliol de 2022 - Edició 1436
La República

Manuela Carmena blanqueja l’extrema dreta: “Tinc amics de Vox que són una gent magnífica”

La col·laboradora del Planta Baixa de TV3 assegura que no li importaria que els seus néts fossin de Vox

Àlex Huguet 02/11/2020
Pla curt de l'exalcaldessa de Madrid, Manuela Carmena, en una ponència al Fòrum d'ACAVe a l'Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Barcelona, el 19 de setembre del 2019 (Horitzontal)

L’exalcaldessa de Madrid, Manuela Carmena, ha assegurat en una entrevista al Diario de Navarra, que té amics de Vox que “són gent magnífica”. Durant la resposta a la pregunta de si li faria por que els seus néts fossin de Vox, l’actual col·laboradora del programa de TV3, Planta Baixa, ha assegurat que “no li importaria gens”, assegurant que al marge de la seva ideologia, té amics que són bona gent. Unes declaracions molt greus per part de l’alcaldessa més progressista que ha tingut la ciutat de Madrid, i que està fent posar les mans al cap a més d’un usuari de la xarxa.

En aquest sentit, la diputada de JxCat, Aurora Madaula, ha recordat que, precisament, Carmena “va patir un atemptat de l’extrema dreta espanyola. Potser també eren gent magnífica, segons ella”, ha etzibat a Twitter. La diputada també ha denunciat que no es pot normalitzar Vox ni l’extrema dreta.