Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

Mala maror interna al PSOE davant els mals resultats en les últimes eleccions autonòmiques

|

- Publicitat -

Després d’unes eleccions d’Andalusia que han confirmat el mal moment que passa el PSOE, amb una important patacada on es van veure molt superats pel Partit Popular, que podrà governar en solitari. Diversos barons i líders municipals socialistes veuen un futur negre pel que fa a les eleccions generals del 2023 després de les derrotes electorals a Madrid, Castella i Lleó i Andalusia, així com de la poca força que aconsegueixen les forces d’esquerres en conjunt.

Així, de portes endins, els socialistes reclamen una crisi de govern i demanen que el Gobierno tingui més poder polític i que s’allunyi dels partits independentistes. Aquest discurs es manté sempre dins les fonts internes, ja que l’agrupació de Pedro Sánchez diu públicament que la patacada andalusa no afecta per res la governabilitat de l’estat. El PSOE diu que les eleccions eren autonòmiques i que no tenen cap mena de repercussió a Madrid, però des d’Andalusia s’insisteix que hi ha hagut un “vot de càstig” cap a Pedro Sánchez.

Et pot interessar  El Senat espanyol dona el vistiplau a l'infame informe que diu que la llei d'amnistia és "un cop mortal" al model constitucional
Publicitat

Opinió

Minut a Minut