Edició 2114

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 09 de maig del 2024
Edició 2114

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 09 de maig del 2024

Maragall diu adéu a la política després d’una llarga trajectòria

Deixa com a "deures" decidir si la ciutat ha de ser "subjecte o objecte", "capital del país o segona ciutat de l'Estat"

|

- Publicitat -

El republicà Ernest Maragall, una de les figures amb més trajectòria i experiència en política, s’ha acomiadat aquest divendres, des del que ha estat el seu darrer plenari com a regidor. Maragall, que fa unes setmanes va anunciar que es retirava per tal de forçar el partit a prendre decisions i cercar nous lideratges, se’n va convençut que “Barcelona sabrà trobar el camí”.

El líder republicà ha aprofitat la seva darrera intervenció al ple per dir adéu al consistori i ha afirmat que se’n va convençut que “Barcelona sabrà trobar el camí”. Així i tot, Maragall ha deixat com a “deures” decidir si la ciutat ha de ser “subjecte o objecte”, “capital del país o segona ciutat de l’Estat”.

Publicitat

El republicà ha pres el torn de paraula entre aplaudiments i agraïments i amb polítics d’ERC acompanyant-lo des del balcó. Alguns líders dels grups han elogiat la seva figura i han assegurat que és “un home de paraula” que ha deixat una empremta “molt forta”.

Et pot interessar  TriasxBCN demanarà la reprovació del govern Collboni pel seu “aïllament” i “incapacitat” de trobar acords
Publicitat

Opinió

Minut a Minut