Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

Madrid passa de tot: Relaxa les restriccions amb la taxa de casos de coronavirus disparada

|

- Publicitat -

A la mínima baixada de casa, la comunitat de Madrid ni s’ho pensa i relaxa les restriccions tot i seguir amb una taxa de casos alarmant: 489 casos per cada 100.000 habitants els últims 14 dies davant la mitjana estatal de 349, un 20% d’ocupació de llits d’hospital, un 48% d’ocupació de llits d’UCI i una positivitat de 9,50%, totes les dades per sobre de la mitjana d’altres comunitats autònomes.

Lluny de veure la realitat, el govern d’Ayuso va anunciar que a partir d’aquest dijous els ciutadans tindran encara més llibertat per l’oci i el toc de queda passa a les 23 hores, com també la restauració, on a les terrasses hi podrà haver 6 persones.

Publicitat

Aquesta relaxació de mesures no agrada gens ni a Madrid ni a la resta de comunitats autònomes, i la ministra de Sanitat Carolina Darias ha explicat que a la reunió del Consell interterritorial, la gran majoria de territoris van criticar durament les restriccions de Madrid. La ministra demana aprendre de mesos enrere, després que hagi costat molt reduir la taxa de contagis.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut