Edició 2093

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 18 de abril del 2024
Edició 2093

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 18 de abril del 2024

Macron avisa que vol “fotre” els no vacunats limitant la seva vida social

|

- Publicitat -

El president francès, Emmanuel Macron, ha avisat que vol “fotre” els no vacunats contra la covid-19. “Tinc moltes ganes de fotre (emmerder) els no vacunats. Ho continuarem fent fins al final. Aquesta és l’estratègia”, ha dit en declaracions al diari ‘Le Parisien‘. Aquestes paraules han generat polèmica a França, on més del 25% dels ciutadans encara no s’ha inoculat contra el virus.

A les portes de la campanya per les eleccions presidencials, Macron referma l’estratègia per forçar la vacunació a través de restriccions. L’any passat va imposar el certificat covid-19 per entrar a bars i restaurants, però ara es planteja restringir l’accés als no vacunats encara que tinguin una PCR negativa. “No els vacunaré a la força, així que els hi hem de dir que, a partir del 15 de gener, ja no podran anar ni a un restaurant, ni a un bar, ni al teatre o el cinema”, adverteix el líder francès.

Et pot interessar  Familiars de les víctimes de la residència de Tremp declaren que el centre va ser "la casa dels horrors" durant la covid
Publicitat

Opinió

Minut a Minut