Edició 2102

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024
Edició 2102

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024

L’unionisme de Foment passa per allargar indefinidament la taula de diàleg

|

- Publicitat -

El president de Foment del Treball, Josep Sánchez Llibre, es mostra “optimista i esperançat” amb la taula de diàleg per resoldre el conflicte entre Catalunya i l’Estat i recorda és “una qüestió a llarg termini”. “Posem les llums llargues, no ens hem de precipitar ni desanimar”, ha dit en una entrevista al ‘Cafè d’Idees’ de RTVE. El líder patronal ha afegit que si no se solucionen els “desavinences” entre els executius català i espanyol “serà una mala notícia per Catalunya” i per la seva economia. D’altra banda, el dirigent de Foment ha emmarca la visita al president exiliat i eurodiputat Carles Puigdemont a Bèlgica dins de la normalitat i ha remarcat que la patronal que dirigeix vol influir en les polítiques dels governs i parla “amb tothom”.

D’altra banda, Sánchez Llibre ha demanat al PP que posi fi a “l’espectacle” de la divisió interna dels darrers dies entre el president de la formació, Pablo Casado, i la líder del govern de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, i avisa que la “baralla política” pot donar pas a “populismes”.

Et pot interessar  Albiach vol que una de les primeres accions del nou govern català sigui reactivar la taula de diàleg, que l'espanyol va cancel·lar
Publicitat

Opinió

Minut a Minut