Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

L’organització política de Fachín enceta un procés participatiu per a “donar continuïtat a l’esperit de rebel·lia i la desobediència civil”

|

- Publicitat -

Després de la patacada de l’espai rupturista i independentista de Front Republicà el 28-A quan van quedar sense representació al Congreso, l’organització política d’Albano Dante Fachín -i una de les tres formacions que la configuraven- fa un pas endavant, com ja van avançar en l’últim comunicat. “El 28A i el 26M ha suposat un nou repartiment del poder institucional i això obliga a fer anàlisi política”, asseguren els sobiranistes. És per això que la formació entén que “cal trobar camins conjunts que ens permetin seguir avançant en la construcció d’una societat més igualitària i empoderada i sobirana”.

Amb tot, Som Alternativa enceta un procés participatiu d’anàlisi per dissenyar un full de ruta, a través d’un període de debat, esmenes i aportacions a partir del 13 de juny. Fachín ha assegurat que es tracta d'”aturar els intents reiterats de desmobilitzar i menystenir els centenars de milers de persones que s’han mobilitzat durant anys a ciutats, pobles i barris”. A més, “la tasca de reflexió col·lectiva” pretén conversar “una pluralitat que es va manifestar l’1-O amb una força enorme a la qual no podem renunciar”. Som Alternativa creu que és “imprescindible donar continuïtat a l’esperit de rebel·lia, desobediència civil i lluites compartides que es va manifestar l’1-O i el 3-O.”

Publicitat

.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut