Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

L’independentisme celebra que la fiscalia belga no presenti recurs contra Lluís Puig

|

- Publicitat -

Degoteig constant de celebracions de l’independentisme a les xarxes socials. Després de saber-se que Lluís Puig no només no serà extradit, sinó que la fiscalia Belga ni tan sols ha presentat recurs, confirmant així la plantofada a Llarena i Espanya, diverses personalitats i entitats independentistes han expressat la seva alegria a Twitter, convençuts que aquesta sentència es repetirà amb tots els exiliats, i reclamant, un cop més, l’alliberament dels presos polítics, dels quals cada dia que passa es destapa més la farsa que han viscut per part de l’estat repressor espanyol.

En aquest sentit, Gonzalo Boye ho ha celebrat exclamant “Checkmate” (escac i mat) en una piulada, amb la vista posada en “quantes jugades” es podrà veure aquesta victòria.

Publicitat


El mateix Consell per la República ha reiterat que “la lluita fora les fronteres de l’Estat espanyol segueix donant els resultats esperats”, anunciant la “victòria definitiva” del cas de Lluís Puig.

El diputat de JxCat i advocat Jaume Alonso-Cuevillas s’ha mostrat convençut que “arribaran més” victòries, i fins i tot la presa política Dolors Bassa ha felicitat el conseller exiliat i ha enviat un missatge positiu a l’independentisme: “Endavant, seguim i seguirem!”

Et pot interessar  Puigdemont, disposat a tornar a Catalunya i ser president, segons Gonzalo Boye
Publicitat

Opinió

Minut a Minut