Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

L’extrema dreta de Ciudadanos: “s’estan preparant per donar un altre cop a la democràcia”

Roldán veu "positiu" que el rei Felip VI participi en els actes de commemoració del 17-A i demana a Torra que no exclogui els catalans que "creuen en la figura del cap d'Estat"

|

- Publicitat -

Ciudadanos camí de l’extrema dreta de VOX

La diputada de Ciutadans al Parlament Lorena Roldán ha alertat que “sembla que [els partits independentistes] s’estan preparant per donar un altre cop a la democràcia” ja que el president de la Generalitat, Quim Torra, “no descarta cap de les vies, tampoc la unilateral”. “Ja sabem que són els mateixos i que faran exactament el mateix”, ha dit Roldán en una atenció als mitjans aquest diumenge. Sobre les declaracions de Torra a ‘La Vanguardia’ en què ha insinuat que podria donar per acabada la legislatura després del judici de l’1-O, Roldán ha criticat que Torra no convocarà eleccions “en funció del que sigui més bo per als catalans” sinó que ho farà “en funció dels seus propis interessos”.

Publicitat

D’altra banda, la diputada de Cs ha dit és “positiu” que el rei Felip VI participi en els actes de commemoració del 17-A i ha demanat a Torra que no exclogui els catalans que “creuen en la figura del cap d’Estat”.

Et pot interessar  Ciudadanos, camí del seu propi "Ulster"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut