Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

VÍDEO | L’exitosa cançó ‘Coti x coti’ de The Tyets sonarà al Camp Nou per Sant Jordi, a la mitja part del Barça-Atlètic de Madrid

L'esport treu la llengua: El grup mataroní interpretarà aquest diumenge la cançó viral que utilitza tons i instruments de la sardana

|

- Publicitat -

El grup català The Tyets ha anunciat que cantarà un dels seus èxits, ‘Coti x coti’, a la mitja part del partit de futbol que diumenge, dia de Sant Jordi, enfrontarà el Barça i l’Atlètic de Madrid al Camp Nou. La cançó, que utilitza tons i instruments de la sardana, s’ha fet viral i ha aconseguit apropar el ball tradicional als més joves, fins i tot a les discoteques.

L’acció se suma a altres que el club esportiu organitza amb motiu de la diada. Per exemple, en col·laboració amb Òmnium Cultural es formarà durant el partit un mosaic humà gegant amb el lema ‘Comparteix el català’ per impulsar la llengua amb lletres gegants i els colors de la senyera.

Publicitat
Et pot interessar  The Tyets triomfen a les llistes de reproduccions estatals amb el disc en català 'Èpic Solete'

El mosaic serà la primera gran acció de la campanya ‘L’esport treu la llengua‘, impulsada per Òmnium i la UFEC amb el Barça, els principals clubs esportius de Catalunya i seixanta federacions.

La vicepresidenta d’Òmnium, Mònica Terribas, i l’esportista Núria Picas sortiran a la gespa abans del partit per llegir un manifest per reivindicar l’ús del català a l’esport.


Publicitat

Opinió

Minut a Minut