Edició 2063

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 19 de març del 2024
Edició 2063

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 19 de març del 2024

Les xarxes deixen Edmundo Bal amb la boca oberta

|

- Publicitat -

El vicesecretari de Ciudadanos i diputat del Congreso, Edmundo Bal, ha fet una piulada a Twitter per mostrar la seva cara més democràtica i en surt escaldat. El polític de la formació taronja ha mostrat la seva “vergonya” pel fet que un diputat n’hagi insultat una altra i li hagi dit “bruixa” a la cambra espanyola.

Els fets van ocórrer ahir al Congrés, quan s’estava discutint la llei que impedeix resar a les portes de les clíniques d’interrupció voluntària de l’embaràs. Actualment, alguns grupuscles ultres, entre els quals hi ha membres de Vox, aprofiten el moment en què les persones gestants accedeixen al centre sanitari per tractar de coaccionar-les, insultar-les i assenyalar-les perquè canviïn la seva decisió d’avortar.

Publicitat

Davant d’aquests fets, Bal ha criticat que el diputat de Vox, José María Sánchez García, a més a més d’insultar la diputada, va fer cas omís de les crides a l’ordre i ignorar la normativa parlamentària.

Davant aquest sobtat atac de dignitat d’Edmundo Bal, diversos usuaris li han recordat que Ciudadanos, en alguns punts, té un plantejament molt similar al partit d’ultradreta i que en alguns casos fins i tot, són socis en ajuntaments i pacten amb ells. Així li han reclamat que facin un cordó sanitari si vol tenir credibilitat quan critiqui al partit d’ultradreta.

Et pot interessar  Vox i el PP continuen perpetrant un genocidi cultural al País Valencià: ara volen eliminar de la història Guillem Agulló
Publicitat

Opinió

Minut a Minut