Edició 2093

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 18 de abril del 2024
Edició 2093

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 18 de abril del 2024

Les primàries de Ciudadanos del 28-A punxen amb només un 32% de participació

Per altra banda, Arrimadas ja és oficialment cap de llista per Barcelona en haver guanyat les primàries amb una irrisòria participació del 19%

|

- Publicitat -

El líder de Cs, Albert Rivera, s’ha proclamat aquest dissabte candidat a la presidència del govern espanyol en guanyar les primàries amb el suport de 7.792 afiliats, un 97% dels vots emesos, i un 32% de participació. Les primàries de Cs es van obrir la setmana passada i hi han concorregut un total de 15 candidats. El secretari general de la formació, José Manuel Villegas, presentarà formalment aquest diumenge Rivera com a candidat de Cs a la presidència del govern en un acte a Madrid.

Per altra banda, segons ha informat el partit, la líder de Cs a Catalunya, Inés Arrimadas, ja pot ser formalment considerada cap de llista per Barcelona en haver guanyat les primàries amb un 96% dels vots a favor (453), i una participació del 19% de la militància. De la mateixa manera, Sergio del Campo ha guanyat les primàries a Tarragona i serà el candidat de Cs per aquesta demarcació al 28-A. En el seu cas, ha obtingut un 92% dels vots (134) amb una participació del 35% dels afiliats.

Et pot interessar  Ciudadanos, camí del seu propi "Ulster"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut