Dissabte, 28 de gener de 2023 - Edició 1647
La República

Les discrepàncies dins d’ERC per l’ampliació de l’aeroport es tornaran a evidenciar a la manifestació de Barcelona

Diversos càrrecs, entre ells el conseller legítim Raül Romeva o Meritxell Serret, han anunciat que aniran a la manifestació d’aquest diumenge

Redacció 17/09/2021
Dolors Bassa i Raül Romeva durant la manifestació de l'ANC per la Diada de l'11 de setembre del 2021. Pla mig. (Horitzontal)

El conseller legítim Raül Romeva, la portaveu d’ERC al Parlament, Meritxell Serret, i altres càrrecs del partit aniran aquest diumenge a la manifestació de Barcelona en contra de l’ampliació de l’Aeroport de Barcelona-El Prat, evidenciant així la falta de consens dins els partits del Govern català sobre aquesta reforma aprovada per sorpresa aquest estiu i que finalment sembla que el Gobierno ha desestimat.

Segons un comunicat d’aquest divendres, també hi aniran els diputats d’ERC Pau Morales i Jordi Albert, la diputada del Congreso Pilar Vallugera, la diputada al Senat Sara Bailac, l’eurodiputada Diana Riba, els regidors de l’Ajuntament de Barcelona Elisenda Alamany i Max Zañartu, i la secretària de Transició Ecològica i Habitatge Sílvia Casola.

La manifestació es durà a terme aquest diumenge 19 de setembre a les 11.30 hores, ha estat convocada per les plataformes Xarxa per la Justícia Climàtica i Zero Port, i la delegació d’ERC se sumarà al bloc 3 de la concentració.