Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

Les discrepàncies dins d’ERC per l’ampliació de l’aeroport es tornaran a evidenciar a la manifestació de Barcelona

|

- Publicitat -

El conseller legítim Raül Romeva, la portaveu d’ERC al Parlament, Meritxell Serret, i altres càrrecs del partit aniran aquest diumenge a la manifestació de Barcelona en contra de l’ampliació de l’Aeroport de Barcelona-El Prat, evidenciant així la falta de consens dins els partits del Govern català sobre aquesta reforma aprovada per sorpresa aquest estiu i que finalment sembla que el Gobierno ha desestimat.

Segons un comunicat d’aquest divendres, també hi aniran els diputats d’ERC Pau Morales i Jordi Albert, la diputada del Congreso Pilar Vallugera, la diputada al Senat Sara Bailac, l’eurodiputada Diana Riba, els regidors de l’Ajuntament de Barcelona Elisenda Alamany i Max Zañartu, i la secretària de Transició Ecològica i Habitatge Sílvia Casola.

Publicitat

La manifestació es durà a terme aquest diumenge 19 de setembre a les 11.30 hores, ha estat convocada per les plataformes Xarxa per la Justícia Climàtica i Zero Port, i la delegació d’ERC se sumarà al bloc 3 de la concentració.

 

Et pot interessar  Capella lamenta que la falta de pressupost impedirà iniciar els 1.700 pisos socials compromesos a Barcelona
Publicitat

Opinió

Minut a Minut