Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

Les despeses de l’exhumació de Franco doblen la xifra que va donar el Gobierno

|

- Publicitat -

Les despeses relacionades amb l’exhumació i reubicació de les restes del dictador Francisco Franco, ja han costat gairebé el doble de la xifra que va dir el Gobierno que suposaria el trasllat del caudillo des del Valle de los Caídos fins al panteó de propietat estatal al cementiri de Mingorrubio-El Pardo.

L’Executiu de Pedro Sánchez va quantificar el cost en 63.000 euros, repartits en la seguretat del panteó, l’empresa funerària i la col·locació de les rajoles de marbre que tapen el sepulcre després de l’extracció. A això també se li ha de sumar la retransmissió de l’acte de l’exhumació, que va costar més de 34.000 euros, i les despeses de gasolina de l’helicòpter que es va utilitzar per transportar el cos, una xifra que Interior no ha volgut comunicar.

Publicitat

En total doncs, l’import ha ascendit fins als 114.555,48 euros, gairebé el doble de la quantitat que havia pressupostat el Gobierno durant la vigília de l’exhumació.

Et pot interessar  El suposat govern progressista del PSOE i Sumar portarà al Constitucional la ILP per declarar la independència
Publicitat

Opinió

Minut a Minut