Edició 2098

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 23 de abril del 2024
Edició 2098

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 23 de abril del 2024

Les cinc propostes més destacades de la candidatura de JxCat a Barcelona

|

- Publicitat -

La candidatura de Junts per Catalunya a Barcelona presenta aquest dissabte al matí un programa amb les cent propostes per a la ciutat. La campanya va engegar aquest divendres i l’equip, encapçalat pel pres polític Quim Forn i Elsa Artadi, així com la resta de formacions, van presentant les seves apostes per a Barcelona. Després de denunciar que Quim Forn no pogués participar aquest divendres en un acte via conferència perquè la JEC no li permetés, Artadi ha llegit una carta que el conseller legítim ha escrit des de presó on es reafirma en la seva decisió de presentar-se com a alcaldable: “Si el president Puigdemont segueix lluitant, nosaltres seguirem lluitant. Si ell no es rendeix, no ho podem fer nosaltres”, assegura.

Amb tot, la candidatura ha fet pública una extensa llista de compromisos. La lluita contra el canvi climàtic engloba una sèrie d’imputs i propostes per fer front a la contaminació a la ciutat. La creació d’una regidoria de Seguretat “per donar recolzament polític al cos de la Guàrdia Urbana” és la segona proposta més destacada, alhora que aquesta problemàtica està sent tema central de la campanya electoral.

Publicitat

JxCat també proposa “exigir un salari mínim de ciutat”, igual que va proposar l’alcaldable del PSC, Jaume Collboni. A més, la candidatura parla d'”acollir anualment un congrés mundial de la democràcia” així com establir un “Pla abolicionista de l’explotació sexual i la prostitució”, un assumpte també molt polititzat recentment.

 

Et pot interessar  Govern, Comuns i CUP veuen la querella de JxCat per l’informe sobre Casol com una “amenaça” a les víctimes de masclisme v
Publicitat

Opinió

Minut a Minut