Dijous, 29 de setembre de 2022 - Edició 1526
La República

L’equidistància de Jordi Évole i el seu article sobre Ferreras rep crítiques de tots els bàndols

La manca de crítica al periodista de La Sexta per part d’Évole ha generat una sensació de decepció per la manca de defensa dels valors periodístics que Ferreras va ignorar acceptant les informacions falses de Villarejo

Redacció 18/07/2022
Pla mitjà del periodista Jordi Évole, el 16 de novembre del 2021. (Horitzontal).

Aquest cap de setmana el conegut periodista Jordi Évole se la va jugar escrivint un article sobre l’escàndol d’Antonio García Ferreras i les seves converses amb Villarejo filtrades. Un article que, al final, només aconsegueix blanquejar el presentador de “Al Rojo Vivo“. Encara que Évole avancés al seu escrit que “no vull donar lliçons a ningú”, el cert és que el regust final és de decepció absoluta per la falta de crítica cap a Ferreras, del qual només en retreu la seva “falta d’autocrítica”.

Fragments de l’article on Évole assegura que “jo tampoc sortiria ben parat d’una gravació robada amb Villarejo”, o l’afirmació rotunda de “La Sexta ha arribat on ha arribat gràcies a professionals com Ferreras“, han generat moltes crítiques a les xarxes socials des del primer moment en què Évole va compartir l’article. Un article que es podria titllar de valent, però que al final no defensa valors periodístics essencials i sí que transmet una defensa cap a Ferreras, el qual ja fa dies que hauria d’haver deixat el seu lloc de treball.