Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

L’entitat Papers per a Tothom titlla Albiol de “racista” i critica la hipocresia al voltant de l’incendi de Badalona

|

- Publicitat -

Papers per a Tothom ha criticat el “racisme” de l’alcalde de Badalona, Xavier García Albiol, i la “hipocresia” de les administracions en relació a l’incendi de la nau industrial ocupada a Badalona. L’entitat ha afirmat que la tragèdia “estava des de feia un llarg temps anunciada” i ha apuntat el consistori, el Govern i el Gobierno com a responsables. “No parlem de morts, són assassinats”, ha manifestat en un comunicat. L’organització ha afirmat que tots els alcaldes que han coincidint amb l’ocupació s’han “desentès” del tema i ha assegurat que Albiol només hi ha anat “per amenaçar els seus habitants”. “Un racisme no ocult i del que alguns partits es vanaglorien”, ha afegit.

A la Generalitat, l’ha acusat de no voler veure la situació i al Gobierno com a responsable de la política migratòria. Papers per a Tothom ha lamentat que aquest no és un fet aïllat i ha augurat que es repetirà en altres assentaments. L’entitat s’ha preguntat també quina resposta es donarà a les persones que hi vivien i que s’han quedat sense sostre.

Publicitat

Papers per a Tothom ha reivindicat que hi ha solucions i que passen per garantir un habitatge digne i papers i permisos de treball per a tothom.

Et pot interessar  Detenen un home al centre comercial Màgic de Badalona després de trencar els vidres d'un establiment amb una destral
Publicitat

Opinió

Minut a Minut