Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

L’enrabiada d’Illa per la plantada: “És l’actitud que no convé”

|

- Publicitat -

La situació cada vegada és més tensa. La plantada del Govern a la ministra de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, Raquel Sánchez, ha aixecat polseguera i el primer a intervenir en criticar la situació ha estat Salvador Illa.

El líder del PSC ha titllat l’absència del Govern “d’injustificada”: “És l’actitud que justament no convé a Catalunya”, ha denunciat Illa i afegeix: “Menys baralles, menys estar pendents dels tuits i més treballar, això és el que ens convé”, ho ha reblat.

Publicitat

“Sembla que a alguns els agrada que les coses no se solucionin”, ha afegit Illa, que ha retret a la Generalitat que la ministra de Transports i Mobilitat vagi a Sabadell “i ells no hi vagin”. En una atenció als mitjans a Rubí, el dirigent socialista ha demanat que el Govern es deixi de “picabaralles” i també de les “discussions permanents en el si de l’executiu”.

La decisió de plantar la ministra l’ha explicat el president Pere Aragonès durant la presentació de la declaració del Pirineu. Ha assegurat que “el govern espanyol ha de ser conscient que el temps de les paraules ja ha passat”, i que ara és l’hora de l’execució i dels compliments. Tot i la picabaralla, després que el mateix Aragonès, hagi proposat des de la Seu d’Urgell donar forma a una “declaració dels Pirineus”, Illa de l’oposició li ha allargat la mà i ha assegurat el seu suport.

Et pot interessar  VIDEO | Aragonès defensarà l'amnistia al Senat el pròxim dilluns
Publicitat

Opinió

Minut a Minut