Dimarts, 16 d'agost de 2022 - Edició 1482
La República

L’enèsima bajanada d’Ayuso: “N’estic farta de pagar un lloguer, em vull comprar una casa”

Paradoxalment, la presidenta de Madrid ja és propietària d’una casa que va utilitzar per fugir del polèmic cas d’Avalmadrid

Redacció 26/06/2022
La presidenta del PP de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, saluda després de ser elegida amb el 99,12% dels vots emesos Data de publicació: dissabte 21 de maig del 2022, 15:25 Localització: Madrid Autor: PP de Madrid

La presidenta de la Comunitat de Madrid continua fotent-se dels seus ciutadans i la precària situació que viu la ciutat de Madrid pel que fa a l’augment dels preus de lloguer i compra de pisos.

El diari The Economist ja ha fet recular Barcelona i Madrid en les posicions de les millors ciutats per viure al món, però ara Ayuso es burla directament d’un dels problemes principals que té la ciutat i la inflació de preus.

En una entrevista a ‘Yo Dona’, Ayuso ha deixat anar que n’està “farta de pagar el lloguer”, i que es vol comprar una casa, però és clar, no pot perquè “s’ha disparat l’habitatge a Madrid”.

Aquestes declaracions no van passar desapercebudes i han estat molt criticades a la xarxa. Després que ella mateixa i el seu company de partit, l’alcalde Almeida, anunciessin no fer “res” per rebaixar el preu, ara és ella mateixa qui se’n queixa. Tot fa pensar que no pot ser altra cosa que fer broma d’una situació molt delicada.

Però per si no fos poc, la presidenta també ha mentit sobre el fet de voler-se comprar una casa, ja que tal com avança el diari El Plural, ella ja és propietària d’una casa que li van donar els seus pares per esquivar una polèmica pel cas Avalmadrid, en el qual la seva família deu més de 300.000 euros des de fa 10 anys. Des de l’any 2011, Ayuso és propietària d’aquest habitatge on actualment hi viu la seva mare.