Divendres, 27 de gener de 2023 - Edició 1646
La República

L’empresa de residències de Florentino Pérez demana compensacions per les pèrdues pels morts

En total, l’empresa del president del Reial Madrid ha perdut fins a 7,2 milions d’euros per culpa de la crisi del coronavirus

Redacció 18/05/2020
Imatge d'arxiu de Florentino Pérez / ACN

L’empresa Clece, la filial de residències d’avis d’ACS, que presideix Florentino Pérez, està immersa en un seriós problema econòmis des que va arribar el brot de Covid-19, i ha hagut de reclamar a les administracions, diners extra per compensar els costos “sobrevinguts i imprevisibles” i la disminució d’ingressos des que va començar la crisi del coronavirus. En total, 7,2 milions d’euros en pèrdues per diferents factors.

Segons ha informat El Confidencial, la mateixa firma ha transmès als propietaris de les residències de Florentino que la situació ha esdevingut massa cara a causa de la impossibilitat que tenen els centres per acceptar nous residents, ja que no ho poden fer per evitar contagis entre els avis. A més, sent un dels sectors més afectats en l’àmbit sanitari, l’empresa també ha perdut molts usuaris per defuncions, i per tant, han disminuït molt els ingressos també en aquest sentit.