Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

L’avís de Laia Estrada als partits del Govern: “Reunir-se en secret amb Madrid per pactar atemptats climàtics no ajuda”

|

- Publicitat -

La diputada i portaveu de la CUP al Parlament de Catalunya, Laia Estrada, ha tornat a parlar sense pèls a la llengua sobre la delicada situació en la qual es troba el pacte de Govern que va reunir una majoria independentista del 52%. En una piulada, Estrada fa referència al pacte entre Govern i Gobierno per tirar endavant l’ampliació de l’aeroport del Prat, recordant que és “mentida” que la CUP pactés dos anys d’estabilitat amb ERC i advertint que “l’acord implica una avaluació contínua programàtica i estratègica de l’acció del Govern”.

En aquest sentit, avisa que “reunir-se en secret amb Madrid per pactar atemptats climàtics no ajuda”, fent referència de nou al pacte per l’ampliació de l’aeroport, que no és prou clar a l’hora de concretar si acapararà molta zona verda. “És malbaratar el 52%”, ha etzibat Estrada a Twitter. En la mateixa línia s’ha expressat la diputada dels anticapitalistes al Congreso, Mireia Vehí, dient que aquest pacte “és una línia vermella”.

Publicitat


 

Et pot interessar  La militància de la CUP ratifica els caps de llista: Laia Estrada, Sergi Saladié, Dani Cornellà i Bernat Lavaquiol
Publicitat

Opinió

Minut a Minut