Dissabte, 13 d'agost de 2022 - Edició 1479
La República

Laura Borràs tria una citació de Rodoreda per arrencar el dia que serà elegida presidenta del Parlament

Tota una declaració de principis: “Tenim, tots, una tasca a emprendre, una tasca difícil i per això apassionant: ajudar”

Redacció 12/03/2021
Laura Borràs esdevindrà aquest divendres la nova presidenta del Parlament de Catalunya.

Laura Borràs, per la seva deformació professional, ens té avesats a les citacions literàries en les seves intervencions i avui molts estaran pendents d’escoltar el seu discurs per anar-les anotant. De bon matí, però, en aquest dia tan important en què assumirà el segon màxim càrrec institucional del país ja n’ha publicat una al seu Twitter que és tota una declaració de principis. És de Mercè Rodoreda: “Tenim, tots, una tasca a emprendre, una tasca difícil i per això apassionant: ajudar”.

Els seus dos últims tuits anteriors són un reconeixement a Josep Costa, amb qui va estar treballant ahir al Parlament fins a les deu de la nit, i que ahir mateix renunciava a l’escó que li pertocava per la vacant que deixava Puigdemont. “Passaven les 22h quan hem tancat el Parlament amb el meu estimat, valuós i insubornable, Josep Costa. Haver treballat amb ell ha estat un privilegi. Gràcies pel mestratge, pels consells i per l’amistat. Sempre junts, Pep!”. I, abans, havia repiulat el tuit del president Puigdemont en el qual afirmava: “Molt content, molt orgullós de la Laura Borràs. Serà una gran presidenta del Parlament. Gràcies, de tot cor”.