Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

Laura Borràs creu que les paraules de Sánchez “han de venir avalades amb fets i compromisos”

|

- Publicitat -

La diputada al Congrés per JxCat, Laura Borràs, ha opinat, en una entrevista a Rac 1, sobre el discurs que ha fet Pedro Sánchez durant el debat d’investidura d’aquest dissabte.

Borràs ha vist “un Sánchez més conciliador” en comparació amb el debat fallit del setembre, on a mig debat ja havia repartit retrets amb tots els seus contrincants. Ara bé, la diputada alerta que “no n’hi ha prou amb què hi hagi paraules, han de venir avalades amb fets i compromisos”.

Publicitat

Quan ha estat preguntada per si hi ha alguna possibilitat que a última hora JxCat voti a favor o s’abstingui a la investidura després de les paraules de Sánchez, Borràs ha dit que ni d’aquesta manera hi donarien suport i que “Sánchez es pensa que tenim amnèsia”, recordant que per molt que hagi fet promeses, no hi ha hagut cap menció als presos polítics ni exiliats, ni ha fet referència a la flagrant vulneració de drets i llibertats fonamentals que van tenir lloc ahir, després de la inhabilitació de Torra.

Finalment, fa referència a la “mesa de diàleg” pactada entre ERC i Psoe, per posar fi a la confrontació dins el marc constitucional, un marc que segons Borràs “és el marc que ens empresona, ens exilia i ens inhabilita presidents”.

Et pot interessar  Puigdemont comunicarà si es presenta com a candidat el 12-M en un acte des d'Elna
Publicitat

Opinió

Minut a Minut