Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

L’Audiència Nacional exigeix a la Guàrdia Civil que localitzi el domicili del basc ‘Josu Ternera’

|

- Publicitat -

Josu Ternera al punt de mira. L’Audiència Nacional ha sol·licitat a tant a la Guàrdia Civil com a la Comissaria General d’Informació que localitzi el domicili de José Antonio Urrutikoetxea, conegut com a ‘Josu Ternera’; exmilitant d’Euskadi Ta Askatasuna (ETA) i exdiputat al Parlament Basc per Euskal Herritarrok.

L’Associació Dignitat i Justícia va presentar una querella als tribunals contra l’exmilitant per a l’atemptat del 30 de desembre del 2006, produït a la Terminal 4 de l’aeroport de Barajas, a Madrid. Així doncs, l’Audiència Nacional ha de notificar-li la querella presentada.

Publicitat

A més, el lletrat de l’Administració de Justícia també demana a l’Institut Armat que doni la direcció d’Aitzol Iriondo, Mikel Kabikoitz Carrera Sarobe ‘Ata’ i Ainhoa ​​Ozaeta ‘Kuraia’. Tots ells quatre excaps de l’organització ETA per haver donat suposadament l’ordre de fer l’atemptat del 30 de desembre de 2006 a la Terminal 4 de l’aeroport de Barajas, a Madrid.

Et pot interessar  L'Audiència Nacional s'alinea amb García-Castellón i accepta dos agents ferits com a acusació al Tsunami
Publicitat

Opinió

Minut a Minut