Edició 2108

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 03 de maig del 2024
Edició 2108

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 03 de maig del 2024

L’Associació de Fiscals acusa Junts de fer “xantatge” en imposar l’amnistia i l’autodeterminació

L'Associació critica  "el silenci" del fiscal general de l'Estat, Álvaro García Ortiz, davant les paraules de l'eurodiputat de Junts, Carles Puigdemont

|

- Publicitat -

Les condicions de Junts prèvies a obrir negociacions amb el PSOE que el president a l’exili Carles Puigdemont va comunicar el passat dimarts continuen aixecant polseguera. Després de les crítiques del PP i Vox, així com dels exdirigents socialistes com Felipe González o Alfonso Guerra, arriben ara les de l’Associació de Fiscals en forma de comunicat.

L’Associació critica  “el silenci” del fiscal general de l’Estat, Álvaro García Ortiz, davant les paraules de l’eurodiputat de Junts, Carles Puigdemont, les quals han titllat de ser una “extorsió”.

Publicitat

“Transcorregudes més de 24 hores des que tal exhortació arribés des de Brussel·les, el FGE res ha tingut per oportú dir quan ahir mateix signava dos decrets que van ser remesos a totes les fiscalies territorials”, diu l’entitat en un comunicat d’aquest dijous, emès abans de l’acte d’obertura de l’any judicial al Tribunal Suprem, en el qual participarà García Ortiz.

L’Associació de Fiscals sosté que “el silenci davant la gravetat del que demana no és una opció vàlida per a qui ostenta la direcció del ministeri fiscal”.

Et pot interessar  El Suprem cita Puigdemont i Wagensberg a declarar com a investigats de terrorisme en la causa del Tsunami
Publicitat

Opinió

Minut a Minut