Divendres, 23 de juliol de 2021 - Edició 1093
La República

L’ANC i l’AMI es reuneixen per “continuar sumant esforços” per la independència

Hi han assistit la presidenta de l’ANC, Elisenda Paluzie, i el nou president de l’AMI, Jordi Gaseni

Avatar
Agències 20/07/2021
20-07-2021 Reunión entre los dirigentes de la ANC y la AMI. L'ANC i l'Associació de Municipis per la Independència (AMI) s'han reunit amb l'objectiu de treballar conjuntament els àmbits que comparteixen totes dues entitats i per "continuar sumant esforços" per assolir la independència. CATALUÑA ESPAÑA EUROPA TARRAGONA POLÍTICA AMI

L’ANC i l’Associació de Municipis per la Independència (AMI) s’han reunit amb l’objectiu de treballar conjuntament els àmbits que comparteixen totes dues entitats i per “continuar sumant esforços” per assolir la independència.

En un comunicat de l’AMI, ha emmarcat la reunió en la ronda de trobades institucionals que duu a terme la nova executiva de l’entitat, que ara presideix l’alcalde de l’Ametlla de Mar (Tarragona), Jordi Gaseni, i que va prendre possessió del càrrec el 4 de juny en l’assemblea general que va celebrar a Tarragona.

Per part de l’AMI també hi ha assistit la vicepresidenta primera, l’alcaldessa de Fornells de la Selva (Girona), Sònia Gràcia; el vicepresident quart, l’alcalde d’Altafulla (Tarragona), Jordi Molinera, i els vocals Antoni Villas i Cristina Mundet, els alcaldes de Juneda (Lleida) i de Vilobí d’Onyar (Girona) respectivament, mentre que de l’ANC hi ha anat la presidenta, Elisenda Paluzie; la responsable de Territori, Esther Güell; el responsable de “Fem república”, Aleix Andreu, i el responsable d’Incidència política, Martí Claret.