Edició 2091

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de abril del 2024
Edició 2091

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de abril del 2024

L’ANC farà informes trimestrals sobre l’acció del Govern i el Parlament després de les eleccions

|

- Publicitat -

L’Assemblea Nacional Catalana farà “informes trimestrals de l’acció del Govern i el Parlament” després de les eleccions, segons els objectius establerts al seu full de ruta independentista que l’entitat publicarà durant la campanya electoral.

En una de les 15 accions que ha aprovat el seu Secretariat Nacional aquest diumenge per “influir en les eleccions” catalanes, ha informat l’ANC en un comunicat.

Publicitat

Entre altres accions, l’entitat portarà a terme una “comparativa dels programes que presenten tots els partits independentistes” i un grup de treball analitzarà el seu posicionament respecte a les metes que inclou aquest full de ruta per les eleccions.

No es reunirà en taules amb partits, “que es converteixen en exercicis retòrics inútils”, sinó que es promourà el treball en xarxa amb altres organitzacions de la societat civil.

A més, l’ANC “pressionarà i es mobilitzarà” perquè el pròxim president de la Generalitat sigui escollit des de la unitat i la concentració, i incentivarà la participació de l’independentisme als comicis.

Et pot interessar  Lluís Llach anuncia que es presentarà a les eleccions de l'ANC
Publicitat

Opinió

Minut a Minut