Edició 1888

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 26 de setembre del 2023
Edició 1888

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 26 de setembre del 2023

L’ANC esbronca els dirigents i aposta per “teixir una xarxa civil” de no cooperació amb l’Estat

|

- Publicitat -

L’Assemblea Nacional Catalana està farta de veure que cada cop és més evident que Catalunya és un país ocupat. El cas Juvillà “només n’ha estat un exemple més”, assegura en un comunicat. Així mateix, l’Assemblea critica la manca de voluntat política dels dirigents per fer front a la repressió de l’Estat espanyol i els acusa de prioritzar “els seus interessos personals o de partit” per sobre de la independència.

Publicitat

Davant l’ofensiva repressiva, l’ANC veu vital comptar amb “uns representats disposats a escalar el conflicte amb l’Estat espanyol fins a fer-lo insostenible”. Ara bé, “s’ha demostrat que no estan disposats a això” i, per tant, els demanen que siguin clars i ho comuniquin.

Per aquest motiu, apunten a “un pas endavant” liderat pel moviment popular per aturar la “retirada”. “L’Assemblea treballarà per teixir una xarxa civil disposada a exercir la no cooperació amb l’Estat”, diu el comunicat.

Finalment, l’entitat crida a mobilitzar-se aquest dissabte a les 12 h davant del Parlament “per exigir un canvi d’estratègia de la majoria del 52%” que fixi la independència com a objectiu. “La ciutadania va omplir les urnes i l’independentisme va aconseguir una victòria històrica”, conclou.

Et pot interessar  Aragonès anirà a la manifestació de l'ANC per la Diada
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió