Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

L’ANC demana que la “resistència” al Rei es converteixi en iniciativa política per la independència

|

- Publicitat -

La presidenta de l’ANC, Elisenda Paluzie, ha demanat que la “resistència” a la visita de Felip VI a Barcelona, amb mobilitzacions als carrers, es converteixi en iniciativa política per aconseguir la independència. Paluzie ha criticat el dispositiu de “blindatge” que ha evitat que la cadena humana organitzada per protestar contra la presència de Felip VI hagi arribat davant de l’Estació de França, on el monarca participa en un acte d’entrega d’uns premis econòmics en el marc de la Barcelona New Economy Week. “Es tracta que la monarquia ni tan sols vegi les protestes”, ha criticat Paluzie, que creu que “els Borbons regnen a Catalunya per dret de conquesta”.

“En aquesta guerra de desgast, la gent surt al carrer per dir que no és benvingut a Catalunya”, ha celebrat Paluzie, que ha adveritt que només amb resistència no s’aconseguirà la victòria. Per això ha reclamat que aquesta oposició es transformi en iniciativa política per aconseguir la independència.

Et pot interessar  Entitats ecologistes i juvenils s'organitzen per a manifestar-se el 8 de juny a Barcelona davant "la crisi ecosocial"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut