Edició 2102

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024
Edició 2102

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024

L’AMI denuncia que l’ANC els ha exclòs de l’organització de la Diada de l’11 de Setembre

L'Associació de Municipis per la Independència lamenta que no hagi estat possible reunir-se amb l'Assemblea: "No sortirà de nosaltres la divisió"

|

- Publicitat -

L’Associació de Municipis per la Independència (AMI) ha denunciat en un comunicat que l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) els ha exclòs de l’organització de la Diada de l’11 de Setembre. Recentment, l’entitat presidida per Dolors Feliu ha anunciat els detalls de la mobilització, que porta per lema ‘Via Fora!’.

Tot i que ambdues entitats han cooperat en altres ocasions, l’AMI lamenta —en un escrit difós a xarxes socials— que enguany l’Assemblea no els ha inclòs en els preparatius. En aquest sentit, l’associació assegura que “des de fa moltes setmanes” han sol·licitat una “reunió bilateral AMI-ANC” per tal d’assegurar-se que la Diada no s’aprofitaria com a un acte de confrontació. “Però no ha estat possible”, afegeix.

Publicitat

En el comunicat, l’AMI també apel·la a “la unitat, el diàleg i el consens” com a única forma per defensar la independència de Catalunya. “Tots i totes som necessaris per construir aquest país lliure que tant desitgem”, defensa.

Igualment, l’AMI ha explicat que ha estat present a la presentació de la Diada d’enguany, “com a convidada, no com a actor principal”. “No sortirà de nosaltres la divisió, ni el treball sense fer pinya per la independència de Catalunya”, reblen al text, tot reivindicant la celebració de la diada a Barcelona, però “també a tots els pobles, viles i ciutats de Catalunya”.

Et pot interessar  L'ANC de Sabadell cancel·la l'acte amb Aliança Catalana per manca de recursos econòmics
Publicitat

Opinió

Minut a Minut