Dimarts, 27 de setembre de 2022 - Edició 1524
La República

L’Ajuntament del PP d’Albiol deixa de finançar l’allotjament a 40 persones afectades per l’incendi del Gorg

Membres de la comunitat subsahariana que ja ocupaven la nau del carrer Progrés s’han concentrat aquest dilluns davant les oficines municipals per reclamar un “sostre” i “papers per a tothom”

Agències 14/06/2021
Protesta de la comunitat subsahariana de Badalona davant les oficines municipal per la fi de l'allotjament provisional dels afectats per l'incendi del Gorg, el 14 de juny de 2021 (horitzontal)

Bona part dels subsaharians afectats per l’incendi del Gorg del passat mes de desembre s’instal·laran a partir d’aquest dimarts en una altra nau ocupada al carrer Progrés de Badalona. L’Ajuntament ha comunicat que després de mig any deixa de finançar l’allotjament provisional a 40 de les 89 persones que van ser reallotjades. El consistori explica que l’escassedat de recursos els ha empès a prioritzar i manté només l’ajuda per a les 49 persones que els tècnics consideren més vulnerables. Membres de la comunitat subsahariana que ja ocupaven la nau del carrer Progrés s’han concentrat aquest dilluns davant les oficines municipals per reclamar un “sostre” i “papers per a tothom” per tal de facilitar que aquesta gent pugui sortir de la misèria.