Divendres, 12 d'agost de 2022 - Edició 1478
La República

L’Ajuntament de Barcelona, sota el punt de mira d’Antifrau per irregularitats en pisos de luxe

Investiguen un projecte aprovat per l’Ajuntament que permet construir pisos de luxe a la masia i al jardí de Can Raventós de Sarrià

Agències 25/11/2020
L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, amb una mascareta on hi diu "LGTBIBCN" a la plaça Sant Jaume, el 28 de juny del 2020. (Horitzontal)

L’Oficina Antifrau investiga un projecte aprovat per l’Ajuntament de Barcelona que permet construir pisos de luxe a la masia i al jardí de Can Raventós de Sarrià. L’organisme ha confirmat a l’ACN l’obertura de la investigació després d’un període d’avaluació dels fets.

La Plataforma Defensem Can Raventós ha aplegat 31 entitats al voltant del manifest ‘Defensem Can Raventós’, que reclama “que s’acabin les irregularitats en el tràmit administratiu i es respectin les normatives vigents” i que l’espai passi a ser d’ús públic i aculli un centre de dia per a la gent gran i una zona verda. El plenari del 23 de setembre passat va aprovar el Pla especial integral i de millora urbana per aquesta parcel·la que dona als carrers Bonaplata i Fontcoberta.