Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024
Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024

Laia Estrada esclata davant la justícia feixista que protegeix el monument franquista de Tortosa: “Vergonya màxima”

|

- Publicitat -

La diputada de la CUP, Laia Estrada, s’ha mostrat molt contundent davant d’un nou escàndol per part de la justícia repressora espanyola, que ha tornat a demostrar la seva devoció per la preservació de símbols franquistes, decretant que s’aturi la retirada del monument de l’àguila de Tortosa.

En una piulada, Estrada ha esclatat dient que la “justícia” espanyola és “vergonya màxima”, posant sobre la taula que altres projectes que sí que s’haurien d’aturar per resoldre cautelars com és el cas del monument de Tortosa, no ho fan, com ara “els macroprojectes d’eòliques a la Terra Alta”. “Però la retirada del pollastre franquista, sí”, ha etzibat, dient que “no fos cas que avancéssim un mil·límetre en temes de memòria històrica”.

Publicitat

Aquest dijous ja s’havien començat a preparar els terrenys per facilitar la instal·lació de la grua que ha de servir per desmantellar aquest polèmic monument, quan el jutjat contenciós-administratiu de Tarragona ha ordenat aturar les obres.

Et pot interessar  La militància de la CUP ratifica els caps de llista: Laia Estrada, Sergi Saladié, Dani Cornellà i Bernat Lavaquiol
Publicitat

Opinió

Minut a Minut