Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

L’agrupació d’ultradreta “Moviment Cívic 12-O” convoca una manifestació en contra del confinament

|

- Publicitat -

L’associació Moviment Cívic 12 d’octubre de Catalunya ha convocat una manifestació el proper 7 de maig per protestar davant les “moltes” mesures preventives impulsades pel Gobierno davant la pandèmia de la covid-19 que afecten les “llibertats i drets fonamentals dels ciutadans”. Malgrat l’estat d’alarma decretat per l’executiu espanyol que només permet a la ciutadania desplaçar-se per anar treballar, a comprar o al metge, l’entitat ha convocat a la plaça Urquinaona a les 18 hores la marxa “no partidista” i de dol pels morts pel coronavirus. El moviment ha emplaçat les forces polítiques, sindicals, socials i cíviques a sumar-se a la iniciativa en defensa dels drets constitucionals.

En una nota de premsa, han explicat que ja han comunicat a la conselleria d’Interior la celebració de la manifestació.

Publicitat

Segons han explicat, la marxa reconeixerà a les persones que han mort com a conseqüència de les “moltes deficiències demostrades pel sistema i el govern espanyol”.

El moviment ha indicat que a la marxa no hi haurà cap lema a la pancarta. Només una bandera espanyola amb un crespó negre.

Pel que fa als manifestants, han dit que hi assistiran amb mascareta, guants i mantenint la distància social “aconsellada”.

Et pot interessar  Entitats ecologistes i juvenils s'organitzen per a manifestar-se el 8 de juny a Barcelona davant "la crisi ecosocial"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut