Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024
Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024

L’adjudicació que fixava la comissió per al germà d’Ayuso està signada a mà i no té codi de verificació

|

- Publicitat -

L’adjudicació d’1,5 milions d’euros en màscares a l’empresa que va suposar una comissió per al germà d’Isabel Díaz Ayuso continua aixecant sospites. Segons informa eldiario.es, el document oficial està signat a mà i no compta amb el codi segur de verificació que acompanya a altres documents d’aquest mateix expedient i que serveix per a certificar la seva autenticitat i garantir que no es pugui manipular.

Cal recordar que el govern d’Ayuso va aprofitar l’estat d’emergència de la primera onada de la pandèmia per adjudicar sense concurs, a dit, la compra de 250.000 màscares a l’empresa de Daniel Alcázar, amic personal dels germans Ayuso, tot i que aquesta no tenia experiència prèvia com a proveïdor de la Comunitat de Madrid quan es va formalitzar el contracte el gener de 2020.

Publicitat

La firma a mà no és il·legal, però sí que suposa una contradicció amb el decret aprovat per Madrid per impulsar “l’ús de mitjans electrònics, informàtics i telemàtics en la contractació pública” per tal “d’augmentar la transparència”. Una vegada més, Ayuso recupera l’essència “misteriosa” i opaca del PP.

Et pot interessar  Vox i el PP continuen perpetrant un genocidi cultural al País Valencià: ara volen eliminar de la història Guillem Agulló
Publicitat

Opinió

Minut a Minut