Dijous, 2 de desembre de 2021 - Edició 1225
La República

La xarxa reclama justícia per Valtonyc després de demostrar que les crítiques a la monarquia de les seves cançons eren certes

L’advocat Gonzalo Boye remarca que “cada dia sembla més injusta la sentència que va condemnar Valtonyc”

Redacció
Redacció 04/08/2020
El raper Valtònyc durant la seva actuació a la presentació del Consell de la República a Brussel·les / ACN

Els usuaris de les xarxes socials han criticat durament la fugida de Juan Carlos I per no ser el centre mediàtic actual, i alguns d’ells han lligat caps en relació amb els exiliats. El cas més flagrant es troba en el raper Valtonyc, que es va exiliar a Bèlgica després de ser condemnat per enaltiment del terrorisme i injúries greus a la Corona a les lletres de les seves cançons. Unes “injúries” que han resultat ser certes, ja que literalment entonava la lletra “els borbons són uns lladres”. Per aquesta i tantes altres afirmacions, la condemna de Valtonyc perd tot el sentit davant d’una corrupció escandalosa per part del rei emèrit.

En aquest sentit, l’advocat Gonzalo Boye ha remarcat que “cada dia que passa sembla més i més injusta la sentència que va condemnar a Valtonyc per injúries a la corona”, i altres persones han demanat justícia pel cantant a les xarxes socials, fins que han convertit al raper en tendència des que es va anunciar la notícia de Juan Carlos I.