Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

La xarxa reclama justícia per Valtonyc després de demostrar que les crítiques a la monarquia de les seves cançons eren certes

|

- Publicitat -

Els usuaris de les xarxes socials han criticat durament la fugida de Juan Carlos I per no ser el centre mediàtic actual, i alguns d’ells han lligat caps en relació amb els exiliats. El cas més flagrant es troba en el raper Valtonyc, que es va exiliar a Bèlgica després de ser condemnat per enaltiment del terrorisme i injúries greus a la Corona a les lletres de les seves cançons. Unes “injúries” que han resultat ser certes, ja que literalment entonava la lletra “els borbons són uns lladres”. Per aquesta i tantes altres afirmacions, la condemna de Valtonyc perd tot el sentit davant d’una corrupció escandalosa per part del rei emèrit.

En aquest sentit, l’advocat Gonzalo Boye ha remarcat que “cada dia que passa sembla més i més injusta la sentència que va condemnar a Valtonyc per injúries a la corona”, i altres persones han demanat justícia pel cantant a les xarxes socials, fins que han convertit al raper en tendència des que es va anunciar la notícia de Juan Carlos I.

Publicitat

Publicitat

Opinió

Minut a Minut