Edició 1885

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 23 de setembre del 2023
Edició 1885

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 23 de setembre del 2023

La xarxa esclata contra l’editorial de Laura Rosel sobre Twitter a Catalunya Ràdio

|

- Publicitat -

“Twitter ens ha demostrat que l’odi ven i enganxa”. Aquesta és la definició que ha fet la conductora del programa El Matí de Catalunya Ràdio, Laura Rosel, en directe aquest dijous al matí. Unes declaracions que clarament van referides a la recent polèmica que ha generat l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, en anunciar que deixa Twitter pel linxament que estava “patint”.

Publicitat

L’editorial de Laura Rosel ha estat molt criticada a les xarxes que la mateixa emissora pública gairebé condemnava per ser “una xarxa que ens ha demostrat que l’odi ven i enganxa”. L’allau de missatges fan referència a la diversitat de gent que hi ha a Twitter, i que si hi ha odi o linxaments només és degut al comportament d’alguns usuaris. Apel·len també a la llibertat d’expressió que permeten les xarxes socials, a diferència dels mitjans públics, que sembla que aquest fet “els molesti”.

Poca estona més tard de fer aquestes declaracions, Catalunya Ràdio ha realitzat una entrevista amb el ministre espanyol de Justícia, on ha deixat anar bajanada rere bajanada com ara el fet que no existeixen els presos polítics.


 

 

Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió