Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

La UE es mobilitza per esmenar la pífia de Borrell: Huawei sí que repartirà mascaretes

|

- Publicitat -

Huawei ha desmentit finalment la decisió de frenar l’enviament de centenars de milers de mascaretes a Europa per lluitar contra el coronavirus després d’un polèmic article de l’Alt Representant de la Unió Europea per a Afers Exteriors i Política de Seguretat, Josep Borrell. En l’escrit, Borrell alertava que darrere l’oferiment d’empreses xineses hi podria haver “intencionalitat política”. “Hem de ser conscients que existeix un component geopolític que inclou la lluita per influir manipulant la interpretació dels esdeveniments i mitjançant la política de la generositat”, avisava l’Alt Representant de la UE. Unes afirmacions que haurien molestat enormement la multinacional xinesa de telecomunicacions, segons va destapar el diari d’informació europea Euroactiv.

Tot fa pensar que segons aquest diari, Huawei efectivament sí que es va molestar per les declaracions de Borrell, tot i acceptar que la crisi és prou greu per a passar per alt aquest tipus de comentari, i encara més d’un alt representant de la UE.

Publicitat

Huawei, doncs, seguirà aportant material sanitari, tal com aclareix a l’informe compartit a les seves xarxes socials, però només perquè una possible disculpa de Borrell i les estratègies de les altes esferes de la UE hagin contribuït en arreglar-ho, i els diaris afins a aquests, hagin publicat que Huawei desmenteixi que pensessin deixar d’enviar mascaretes pels comentaris de Borrell.

Et pot interessar  La polèmica per convidar AC a unes jornades de Sabadell porta l’ANC a prohibir actes amb candidats del 12-M
Publicitat

Opinió

Minut a Minut